Чом ти не прийшла...

Мехти Волас
Чом ти не прийшла ?..
Чом ти не прийшла ?..

Чом ти не прийшла
Як зірка зійшла?
Я ж тебе чекав,
Нічоньки не спав.


На гАнку стояв,
Сам себе питав-
НАщож такі муки,
Що аж терпнуть руки,

Ніжоньки болять,
Устоньки мовчать...
А ти десь далеко,
Як в небі лелека.

Стояв під віконцем
Доки зІйшло сонце...
Мабуть пІду спати
Та СКАЙП вимикати...
  5.12.2018р.