вибори, вибори...

Мехти Волас
ВИБОРИ , ВИБОРИ,,,

Загомоніла Україна ,
Заметушилась сволота !
"Та ми ж з народом завжди щірі,
Та й Батьківщина в нас одна."

І л"ється "щирість" неправдива
З усіх екранів та ротів.
"Як ми прийдЕм, сотворим диво,
Все буде так як люд хотів !"

І як ті свині у корита
Гризуться,лаються.кричать.
А поряд їх підсвинки-свита,
Мов недорізані вищать.

І кожен свОго "хряка" хвалить,
Чи то "свиню" , чи "кабана".
Грошима, ласощами манить.
( Та лиш болячки за дарма!)

А час прийшов - вони розсілись
На свої трони та стільці.
" Ви наш нарід , на нас молились!
Ми може й справді молодці !

Тож почекайте, не жалійтесь,
Бо все в майбутньому - ДЛЯ  ВАС !
Не стане сил - візьміть напийтесь,
Й майбутнє прийде в той же час !"
10.0302019 р