Мое безмежне щастя!

Виктория Гребенюк Роженкова
Моє безмежне щастя!

Я кожний подих твій ловлю.
В душі чуття колишу.
Ти знаєш...Я тебе люблю!
Як цю ранкову тишу.

Я кожне слово,кожний жест,
Малюю в барвах літа.
Твоїм теплом за сотні верст,
Мій,любий,я зігріта.

Я кожний дотик,серця стук,
Сприймаю,мов причастя...
Я божеволію від рук,
Моє безмежне щастя!
07 06 2019 Р
Вікторія Р