Totul trece...

Елена Роус
Timpul trece si se duce  ,
Unde pleaca nu se stie ,
Invizibil viata fuge ,
Ca o banda argintie .
Ne invata ca o carte ,
Ne vorbeste si ne iarta ,
Mai puternica de moarte ,
Nu mi-a dat-o alta soarta .
Imi raman doar intre rinduri ,
Amintirile ca ceata ,
Se amesteca cu  ganduri
Tu - esti unica mea viata .