Apar dunyana meni

Алиев Орхан Адам
Konul qapisini sen ac uzume,
Ruhum bow qalmasin qovuwum cana.
Senle pervaz edim men semalarda,
Apar meni ey yar, sirli dunyana.

Bilirem dunyanda yoxdur keder qem,
Blirem dunyanda cicekler acir.
Senin gozlerinde canlanir alem,
Senin baxiwindan sanki nur sacir.

Goster o alemin gozelliyini,
Baxim gozelliye ,baxim ,hezz alim.
Konul qapisini sen ac uzume,
Qoy girim konlune seninle qalim.