Каен белэн имэн мэхэббэте

Динара Мухамаева
Каен белэн имэн мэхэббэте.

Динара Мухамаева - Шакирова

Урман буйларында яшь агачлар,
Яфрак ярып шаулап яшэрэ.
Каен белэн имэн агачы
Егет белэн кыздай янэшэ.

Сылу кызлардай ак каеннар
Буйга усеп нэфис булганнар.
Жилфер - жилфер шаулый яфраклары
Гашыйк итэрлек коеп куйганнар.

Бахадир кебек имэн агачы
Кочлелэрдэн кочле булып тора.
Янэшэдэ каен кызы булгач,
Сер бирмичэ бик нык утыра.

Урман буйларында алар бергэ
Бик куп еллар усэрлэр.
Бер берсенэ якын булып,
Шаулап бергэ гомер итэрлэр.