Болытлар агыла

Динара Мухамаева
Болытлар агыла.

Динара Мухамаева - Шакирова

Аяз кукне шомландырып
Кара болытлар йозэ.
Синсез аткан таннарым
Никтер узэкне озэ.

Кара болытлар агыла
Жил искэндэ тоньякка.
Тормышта нилэр булмый,
Упкэлэп киттен юкка.

Куклэр бер аязланыр,
Кояш чыгар ялтырап.
Башта авыр булса да,
Хэзер тормам аптырап.