Остендэ синен бизэкле кулмэк

Динара Мухамаева
Остендэ синен бизэкле кулмэк.

Динара Мухамаева - Шакирова

Остендэ синен бизэкле кулмэк,
Узен дэ чэчкэ кебек бигрэк.
Сылу гэудэнэ килешеп тора,
Озеп ал дигэндэй тизрэк.

Чэчкэ кебек матур, сылу
Устен икэн син кайда?
Ошатып йоруче сине бик куп,
Гашыйк сина хэтта ай да.

Матур чэчкэлэр торле - торле,
Мина ошаганы аерым гузэл.
Озми саклап кына йорим,
Сабыр итэм... Элегэ тузэм.