Кояшым бул

Динара Мухамаева
Кояшым бул.

Динара Мухамаева - Шакирова

Кояш булып керден
Минем йорэк туремэ.
Жаныма сою орден,
Рэхмэт эйтэм кугемэ.

Кояшым бул хэрвакыт,
Жылыт мине тунганда...
Синен жылында эримен,
Узен ерак булсан да.

Кояшым нурларын сибэ,
Яктыртып кунел хисемне.
Кунелкэйлэрне генэ тугел,
Жылыта алар уземне.