Туганлык жебе ныклы булсын!

Динара Мухамаева
Туганлык жебе ныклы булсын!

Динара Мухамаева - Шакирова

Сарыф итмэ гомеренне юкка,
Яши бир Син тормыш унаена.
Вак- тояккэ исен китмэсен,
Ярдэм итеп уз туганына.

Гомерлэр уза ул ничек тэ,
Жирдэ ятмый изгелек эшлэсэн...
Уз яхшылыгын узенэ кайтыр,
Туганнар хэлен белеп яшэсэн.

Яши белгэнгэ - тормыш та рэхэт,
Кайтып керергэ оен дэ булса.
Булса тэннэрен сау - сэламэт,
Туганлык жебе ныклардан торса...