Присвята Трускавцю 365..

Леман
..всі ми знову потрапили в свято..
..лиш на тиждень..у свято життя..
..всі ми різні..смаків в нас багато..
..Трускавець тут єднає серця..

..ми стаємо на тиждень родиною..
..в спілкуванні..в походах..в святах..
..нам дарують увагу й любов свою..
..колектив що чекав тут на нас..

..пролетів..промайнув час в минуле..
..залишаючи в серці тепло..
..залишаючи слід та пам'ять..
..про знайомства..походи..історію..
  про посіяне щастя зерно..

..ми з собою везем до домівок..
..згадки..пам'ять та відчуття..
..сувеніри..світлини та радість..
..знов плануєм своє майбуття..

..тож сьогодні..у вечір прощання..
..щиро дякую всім..хто для нас..
..збудував і здійснив мрію кожного..
..в Трускавці..у Ворохті..у Києві..
  завітайте також до Черкас..

..365 днів нас завжди чекають..
..відпочинок та знайомства всім нам обіцяють..
..зустріч..каравай..тепло..щирість та сердечність..
..щира дяка за майстерність та різноманітність..