Дихання душ... Навмисне i крихке...

Вероника Удовиченко-Ивашина
Дихання душ...
Навмисне і крихке...
Таке прозоре...
Вільне, наче щастя...
У сподіваннях...
Жваве та ціпке....
Молитвою
Фарбоване завчасно...
Іще одна...
Краплиночка тепла...
Іще одна...
Краплиночка натхнення...
Позбудеться...
Того, що за вчора...
Вже сплачено...
В умовах...
Нездійснення...
Вогонь палай...
Тремтінням причаруй...
То є знамення...
Вільне та гірке...
Доволі вчасно...
Ранку подаруй...
Дихання душ...
Навмисне і крихке...
(Ніка)
Жовтень 2017