Зазирни у очей моiх бiль...

Вероника Удовиченко-Ивашина
Зазирни у очей моїх біль,
Заспівай вітряну колискову,
На щоках залишається сіль,
І мандрівка у щастя казкова...

Де мій слід заплутав, подивись,
Підкорюся на твоє' прохання
Засинати -- і ти побожись,
Закохатись, як вперше -- в останнє...

Страх мине, коли мрія жива,
Затремить моє серденько в тиші,
І  скоряться обіймам дива,
І не буде нас двох в світі ближче...
(Ніка)
Жовтень 2017