Ми пiдем, де трави похилi... укр. песня

Лариса Геращенко
Слова Андрія Малишка

Ми підем, де трави похилі, де зорі в ясній далині,
і карії очі, і рученьки білі ночами насняться мені.

За річкою, за голубою дві чайки у хмару зліта.
В краю придніпровськім ми стрілись з тобою,
Веселко моя золота.

Над полем зарошені віти дубове верхів`я звело,
У парі з тобою ми будем любити усе, що на серце лягло.

І стеляться обрії милі, І вечір в ясній далині,
І карії очі, і рученьки білі ночами насняться мені.
*********************************************
Червень, 2019р.