Аккош куле

Динара Мухамаева
"Аккош куле"

Динара Мухамаева - Шакирова

Тау астыннан чыккан чишмэ
Килеп кушыла тугэрэк кулгэ.
Кулдэ йозэ пар аккошлар,
Мэнге аерылмас булып бергэ.

Тирэ - ягы кулнен камышлык,
Соенэлэр бер- берсен яратышып.
Аккошлар бит бигрэк тугры,
Икэу йозэ алар парлашып.

"Аккош куле" булгангамы,
Башка кошлар монда сирэк.
Бергэ яши, бергэ йозэ алар,
Берсе очен - берсе терэк.