Кеше гомере...

Динара Мухамаева
Кеше гомере...

Динара Мухамаева - Шакирова

Кеше яши тормышта
Жигуле ат шикелле.
"Уф алла" арбасын тартып,
Уздыра ул гомерне.

Ат та арый арба тартып,
Жигелеп гомер буена.
Тарткан саен йоге арта,
Тарталмаслык булып тоела.

Ат арыса - тугарып була,
Ял итэ азрак булса да.
Безнен йокне бушатып булмый ,
Арбабыз оелеп тулса да.

Гомер буе жигелеп тартып,
Коннэрне без уткэрдек.
"Булсын!" - диеп яши - яши,
Тартып - сузып житкердек.