Талгын жиллэр искэндэ

Динара Мухамаева
Талгын жиллэр искэндэ.

Динара Мухамаева - Шакирова

Олы юлнын як - ягында
Тезелеп киткэн ак каен.
Очрашуны омет итеп,
Йорэк тибэ кон саен.

Сылу кыздай богелэ каен,
Талгын жил исеп киткэндэ.
Йогереп чыгарсын тосле
Сезнен турыдан уткэндэ.

Каен яфрагы шаулап ала,
Кыштырдашып алар сойлэшэ.
Юрыйбыз без каен сойлэшуен
Безгэ диеп бэхет олэшэ.