Мин бер гади кешемен...

Динара Мухамаева
Мин бер гади кешемен...

Динара Мухамаева - Шакирова

Алтын - комеш муенсалар,
Мин балдаклар кимэдем.
Кеше унышына соклансам да,
Конлэшудэн кара коймэдем.

Абруй казанганнар арасында
Куренэмдер, бэлки бик тыштан.
Урлэргэ каршы менгэндэ дэ,
Була алмадым мин куштан.

Масаюлар кайда инде безгэ,
Баш очында тора Аллахым.
Мин, анын кара туфрагында,
Аунап ускэн авыл баласы.