Ак томаннар...

Динара Мухамаева
Ак томаннар...

Динара Мухамаева - Шакирова

Ак томаннар кутэрелэ
Кагау тавы ослэреннэн.
Шушы тау итэгендэ
Балачак минем утелгэн.

Онытылмады яшьлек елларым,
Кайтам авылыма тагын да.
Чумып, коенып устем
Каз - урдэкле суында.

Карыйм авылыма сокланып,
Менгэн чакта урлэрен.
Кайда гына яшэсэм дэ,
Синдэй гузэллекне курмэдем.