Ай яктысы

Динара Мухамаева
Ай яктысы.

Динара Мухамаева - Шакирова

Ай шэулэсе яктырта шул
Ботен галэм, жир шарын.
Эзли торгач, таптым эле...
Уземэ насыйп тин парым.

Якты яна ай яктысы,
Хэтта якты ой эчлэре.
Ярым минем бик ягымлы,
Очрашабыз кичлэрен.

Ай янында яна йолдыз,
Яна ул аерым ялгыз.
Бу тормышта бик авырдыр
Ялгыз яшэу сойгэн ярсыз.