Шэмдэллэрдэ генэ утлар яна

Динара Мухамаева
Шэмдэллэрдэ генэ утлар яна.

Динара Мухамаева - Шакирова

Шэмдэллэрдэ генэ утлар яна,
Житэ яктылыгы безгэ анын.
Хэтта жылысы да житэ мина,
Янэш булса гомерлек ярым.

Шэмдэллэрдэ генэ утлар яна,
Сундермичэ саклыйк без аны.
Янган чакта эреп богелсэ дэ,
Терэк булып яклармын аны.

Шэмдэллэрдэ генэ утлар яна,
Озак еллар сунмичэ янсын.
Безнен йорэклэр типсен бергэ,
Тигезлектэ безгэ яшэргэ язсын.