Гомер юлын уткэн саен..

Динара Мухамаева
Гомер юлын уткэн саен...

Динара Мухамаева - Шакирова

Безнен гомер узган саен
Хэтирэлэр бара остэлеп.
Гомер эчендэ куп курелде,
Торлесеннэн булды... житэрлек.

Узган гомер утелде дэ инде,
Алдагысы булсын шатлыклы.
Бэхетле тормыш омет итеп,
Уздырасы иде картлыкны.

Гомер юлы бирелмэде безгэ
Жинеллэрдэн диеп эйтэ алмыйм.
"Уза!" - диеп эрнемэле кунел,
Нык басып мин эле дэ атлыйм.