Энилэрнен нечкэ кунеле...

Динара Мухамаева
Энилэрнен нечкэ кунеле...

Динара Мухамаева - Шакирова

Газиз Энилэргэ ялгыш та
Авыр сузлэр эйтмэгез.
Нечкэ аларнын кунеллэре -
Сез аларны озмэгез.

Ачуланган чакларда да
Сабыр итеп тузегез.
Йорэккэ уктай кадала
Сезнен эйткэн сузегез.

Алар сезне тудырганга
Яхшылыклар кылыгыз.
Доньялыкта бетми тулэп
Энилэргэ бурычыбыз.