Ми приреченi на щастя

Лариса Калинина-Харламова
Ми приреченi на щастя i добро,
На мету, на вiру I кохання.
Хай вiйни не знає мIй народ.
Вознесiмося  молитвою вповання.

 Прииспiв:
 Хай розквmiтне Україна
I мiцнiє наш Днiпро,
Хай народить мати сина
На любовь i на добро,
Хай всмiхатимуться люди,
Йде достаток у село,
Хай у кожнiй хатi буде:
Хлiб, добробут. I тепло.

Ми приреченi на свiтле майбуття,
На свободу, радiсть  I зiзнания,
Що ми гiднi кращого життя.
Вiд сердець лунає щире побажання: -

Приспiв:
Хай...

Колоситься жито у полях,
У садочку соловей спiває.
Україна - ненечко моя,
Сердцем i душею нас єднає.
ПримпIв:
Хай...
10.01.19