Коли нема

Мокренко Хром Олег
 Світає...Дощ... та теплий літній ранок
Нажаль  так і з дощами на душі
Бо на одну на серці стало мало
В дорозі щільно пишуться вірші

Те, що втрачаємо - так треба
Так значить бачить  доля це життя
Коли у нас в душі нехватка неба
І теплих почуттів коли нема

Відходять від ножів колишні рани
Колись так близькі люди теж підуть
У кожного в житті є мить з голками
Та не у кожного ті голки відійдуть

Залишаться і плечі, й голова
Залишиться дощливий день нещасний
Нічого незамінного нема
Життя біжить, за це і вдячний