Початок л та

Клавдия Дмитрив
Початок  літа – липи вже цвітуть,
Хоча  до липня місяць  ще  чекати.
Над  ними  бджоли  в’ються  і  гудуть,
Нектар  почали липовий  збирати.

Початок  літа  -  теплая  пора,
Але  для  липи  -  дуже-дуже  рано.
Духмяний аромат доноситься  з  двора,
І  бджоли вже на них , ніж  сонце  встане.

Початок  літа -  червень надворі,
Лиш відцвіла акація і  липа варту взяла.
Метелики і  бджоли в цій  порі.
І ластівка над  двором  закружляла.

Змінилося  в  природі  , геть , усе:
У травні  снігом землю накриває.
Що ще  таке  природа  принесе
Й що ще  таке в собі  вона  ховає?

04.06.2019 р.