час мина..

Леман
..вже майже дочекалися літа..
..позаду свята та різні дива..
..і перемоги..і зради..поразки..
..і час летить..і життя трива..

..і сум на серці..і душу нудить..
..і так втомили зливи й дощі..
..а все ж життя..як не є..триває..
..чи то під сонцем..чи то уночі..

..думки..тривоги ніяк не покинуть..
..душа за наших біллю болить..
..їм там не солодко..наші на варті..
..нам тут молитися..їм боронить..

..вірою в завтрашній день..у майбутнє..
..з вірою в серці..на Сході війна..
..ні не пробачимо..ні не забути..
..дуже велика подіям ціна..

..шостеє літо Вкраїна у сумі..
..біль та тривога в серцях..час мина..
..декому свята ніяк не скінчаться..
..іншим скорилась височина..