obsession...

Ольга Карпилова Окей
Перепрятывая Правду, можно выиграть — Время, но не Спасение...
Скрывая Истину... — Покой...

..................................... till you come my way
..................................... I could wait night & day
..................................... be the sky blue or gray
..................................... in my heart night & day
..................................... for your love to stay...

© Olga Karpilova  «obsession...»* 
________________________________
* - наважденье...
trust every sign when I'm so close to 
where my heart belongs like in heaven...