Два деревця в танку
кружляють парою
мов зачаровані.
Переплелись самі
гілками-вітами,
серця закохані.
Зрослися кронами
такими різними,
буйніють квітами.
Листочки різьблені,
сережки-китички
теплом голублені.
Ще молоді самі —
маленькі стовбури
та дужі корені.
Разом не холодно,
не лячно — весело
погратись з зорями.
Удвох — не порізно
з вітрами теплими
пилком подихати.
Кубельця з пташками
на своїх гілочках
ще поколиха;ти.
В танку два деревця,
в житті дві доленьки
навік зустрілися...
10.2018 р.