Вирок

Алла Фликинштейн
Сьогодні я тебе таки здивую:
Знайду ключі і вдома буду рано.
Ти ж нарікав, що я тебе не чую,
Що загадкова я, й не бездоганна?

Сьогодні я тебе таки здивую...
І чіпси, й пульт складу біля екрана.
Холодне пиво зранку заготую,
Зжену кота з обжитого дивана.

Сьогодні я тебе таки здивую.
Зберу в валізи книги та чорнетки.
І капці стоптані на нОві перевзую,
І в лад поставлю квіти й табуретки.

Сьогодні я тебе таки здивую!
Таксі - на сьому! Вже сухі й повіки...
Канал, де мелодрами, заблокую
І щезну із твого життя навіки!

                А.Я.