Пiв години до вильоту... Ще глянете у вiчi...

Мокренко Хром Олег
Лиш тільки про любов та про життя
Пишу вірші , й ділюся з вами я
Політика для мене, то лайно
Та хочу розказати все одно

Я по роботі по кільцевій проїжджав
І на узбіччі зупинився...зачекав
Поглянув в небо, і чуть не рухнув
Та у мурашнику нема такого руху

Аеропорт Жуляни заревів
Бо стало більше вилітати літаків
Не пасажирських, і не грузових
А чартерних, приватних...Ну малих

І зразу я про вибори згадав
І те що президент новий сказав
Дивлюсь і бачу наслідки тих слів
Летять корони з нагодованих голів

Захекані, спітнілі, шиями назад
Зеленим коридорчиком біжать
-"Який контроль? У мене пів години"
- "Не бачите?! Тікаю я з країни"!

В ті літачки людини три залізе
І плюс з накраденим баблом валізи
Коли купюри у валюті всі
Вони ну абсолютно не важкі

Й летять у тих валізах й чемоданах
Ті гроші, що були в наших карманах
Летять квартири в недостроєних будинках
А нам дахи... Нажаль лиш на картинках

Летять дороги, медицина і освіта
Життя наше розкрадене й добите
І все що можемо зробити з вами ми
Це взором проводжати літачки

І дивляться з віконця ті щурі
Пикаті, жирні, низькі і малі
Нью-Йорк, Москва, Монако, Єреван
Приймайте собі нових громадян

Та знайте, пам'ятаєм ми про вас
Й прийде ще той страшненький для вас час
Коли прийдеться глянути у вічі
Для нас по разу, а Героям тричі