24. Легкий туман як пiвжиття назад...

Игорь Ярин
 Легкий туман як півжиття назад.
 неначе й не змінилося нічого -
 яскравий повесняний зорепад
і Місяцем посріблена дорога.

Он зорі тихо плинуть по воді
і ніч тримає Всесвіт у долонях,
 туман як спадкоємність тих подій,
все зголосилось до його полону,
в якому й сам я був тоді
твоїх очей одних у  світі Божім.
Здається навіть із Його руки
згадати зараз все не до снаги,
але й забути більше ніж не можу.