Звучала музыка дождя

Ольга Евсютина
Звучала музыка дождя
     Всю ночь на сцене.
И пел Артист, и плакал зал
     От восхищенья.
И сотни зонтиков в ответ
     И в такт качались.
И слёзы радости с дождём
     Перемежались...

We heard the music under rain
     At celebration.
The Artist sang and people cried
     In admiration.
Umbrellas danced in tune with rain,
     So many colours.
Soaked to the skin the people stood
     For many hours...