вмива шся

Виктор Адрага
вмиваєшся
холодною
водою

повними жменями

ніби ніколи
раніше
її не бачив

видихаєш
сморід
вчорашнього міста

повними легенями

бо заклявся
не повертатися
туди

розмахуєш
думками
неначе прапором

примарної держави

в якій ніколи
не будеш
жити