Укра нська п сня й вишиванка

Клавдия Дмитрив
Українська пісня  й вишиванка,
Вишитий  рушник і   рідний стрій.
Народу України це  огранка,
Це  те,з  чим линемо до  мрій.

Вишиванку й предки шанували,
Завжди одягали на свята.
На вечорницях часто вишивали,
З українцями вона впродовж життя.

Шануйте вишиванку ,  як  святиню,
Хай буде завжи цінністю вона.
Шануйте ж бо , неначе  берегиню,
Бо вишиванка українська лиш одна.

Українська вишиванка неповторна,
Не переплутати  ні з чим ніяк її.
Насправді, це краса  та рукотворна,
Про яку  співають й солов'ї.

22.05.2019 р.