Афродизиаки

Александров-Снегирь
Где огонь желаний плотских, если ты хиляк?
Не поможет Кашпировский, не спасет Чумак!
Если с сексом не в порядке и потухла страсть,
Кушай афродизиаки, чтоб трещала пасть!

А чтоб поднять желания на иной рубеж —
Всё колониальное на закуску ешь!
Чтоб любви сокровища доставались нам,
Надо кушать овощи женам и мужьям.

Для любовного пассажа, лёгкого распутства —
Сельдерей, гвоздика, спаржа нагнетают чувства.
Прекратят в постели ссоры перец и шафран,
Сок женьшеня, мандрагора, рута, майоран.

В вас Амур прицелился — да не смог попасть.
Ты бы к бабам клеился, ты бы пожил всласть!
Ну, пожуй петрушечки, завари шалфей,
Мёд гречишный в кружечке и винцом запей.

Повышают настроенье манго, ананас.
Сок граната и коренья возбудят тотчас.
Хрен, ваниль, морковь, горчицу — потреблять не грех.
Чтобы поскорей жениться — греческий орех.

А чтоб поднять желания на иной рубеж —
Овощи нормальные на закуску ешь!
Чтоб любви сокровища доставались нам,
Надо кушать овощи женам и мужьям.

Если с сексом не в порядке и потухла страсть,
Кушай афродизиаки, чтоб трещала пасть!
Выпей литр водки с пивом, — вот тебе совет.
В мире женщин некрасивых не было и нет!

1990

Афродизіаки
(Перекладине автора С.Б.Александров-Снігур)

Де вогонь бажань плотських, якщо ти хиляк?
Не допоможе Кашпіровський, не врятує Чумак!
Якщо з сексом не в порядку і згасла пристрасть,
Їж афродизіаки, щоб тріщала паща!

А щоб підняти бажання на інший кордон —
Всі колоніальне на закуску їж!
Щоб любові скарби діставалися нам,
Треба їсти овочі дружинам і чоловікам.

Для любовного пасажу, легкого розпусти —
Селера, гвоздика, спаржа нагнітають почуття.
Припинять в ліжку сварки перець і шафран,
Сік женьшеню, мандрагора, рута, майоран.

У вас Амур прицілився — так не зміг потрапити.
Ти б до бабам клеївся, ти б пожив всмак!
Ну, пожуй петрушечки, завари шавлія,
Мед гречаний у кухлику і винцем запий.

Підвищують настрій манго, ананас.
Сік граната і коріння порушать негайно.
Хрін, ваніль, морква, гірчицю — споживати не гріх.
Щоб швидше одружитися — грецький горіх.

А щоб підняти бажання на інший кордон —
Овочі нормальні на закуску їж!
Щоб любові скарби діставалися нам,
Треба їсти овочі дружинам і чоловікам.

Якщо з сексом не в порядку і згасла пристрасть,
Їж афродизіаки, щоб тріщала паща!
Випий літр горілки з пивом, — ось тобі порада.
У світі некрасивих жінок не було і немає!