Вишиванка

Клавдия Дмитрив
Вишиванка - це голос народу,
Це душі української стрій.
Ще предки ввели її в моду,
Український орнамент на ній.

Вишиванка – це  щось  сокровенне,
Не просто це  наш атрибут,
Святкове  воно, не буденне.
Під вінець в вишиванках  ідуть.

Вишиванка – це щось неповторне,
Глибокий в ній вкладено зміст.
Вона для нас дуже коштовна,
Вона, немов бажаний гість.

Вишиванка – це наша духовність,
Це любов до країни й краси.
Любить Україну  готовність.
Вишиванку з душею носи.

16.05.2019 р.