Швидкоплиннiсть

Алина Мозжерина
Враз зачепилась високим підбором
за кришталеву сумлінність.
Чистого серця постійні мінори
певно несуть швидкоплинність

тим почуттям, що нещирі дарують.
Їм то, напевно, нічого не варте.
Шкода, у рагсах людей не страхують
вiд лицемірної гри "зради-жарти"...