Маленький рай

Лилия Булла
Мій рідний дім — це мій притулок щастя,
Куди невпинно завжди серце рветься.
І з ним ніяк не хочеться прощатись,
В НІМ спогадів клубок СОЛОДКИЙ в'ється.

Мій рідний дім — це затишок домашній,
У дружнім колі спів сім’ї щасливий.
Веселий голос тата, ніжність мами.
Розмови в тихий вечір особливі.

Мій рідний дім — маленький райський острів,
Де лине аромат кориці, м'яти,
Де щастя у життя приносять гості,
Де КОЖНИЙ ДЕНЬ, немов маленьке свято.

Я дякую Христу за рідну хату,
Тут дихає любов'ю кожен кутик.
Я дякую, рідненькі мамо й тату,
Що все моє ЖИТТЯ є незабутнім.
© Лілія Булла