Молитва

Олеся Долина
Я все ще виймаю тебе по шматочку із пам`яті.
І лине молитва від серця до Бога потоками.
І хвилі печалі гойдають поволі незайняті.
"Зціли і звільни від недолі такої жорстокої."
Бо є в тебе правда і любляче серце до зраджених.
І тільки Тобою я житиму знову й сміятимусь.
На Твої коліна, під крила до батька посаджена.
І вірю, що знову Тобі, мій Господь довірятимусь.