Дозвольте я залишуся одна...

Лилия Булла
Дозвольте я залишуся одна,
Мені потрібно кілька грамів тиші.
Усе цвіте. Вітає всіх весна,
Я ж пропустила, як розквітли вишні...

Мені всього лиш треба самоти,
Маленького затишного куточку.
А то, буває, хочеться втекти,
Від дум, що мов тривожних снів шматочки...

Я навстіж відчиню своє вікно,
І погляд мій розтане у спокої.
І полечу над хмари. Все одно,
Якщо і дощ злегка занепокоїть...
© Лілія Булла