З Днем матерi

Неонила Морозюк-Мила Бренер
З Днем МАТЕРІ!
Зі святом МАМИ рідні наші й дорогі
Сьогодні келих побажань Вам шлю.
Бога в молитві - милості благаю,
Щоб долю гарну і благосдовіння дав.

Хай сльози будуть, та від радості!
І руки затремтять лише від квітів
Хай гарні будуть діти й внуки милі
Щастя в родинах на многа, многая віків!
Ваша, Неоніла