Сатийсам

Аза Атагинская
1а г1ийла ладоьг1уш,
Хьо вог1у ларвеш,
Ойланаш ю г1уьттуш,
Сатийсам ч1аг1беш.

Седано б1аьцаш йо
Дагна луш серло.
Безаман йовхоно
Токхдеш, са тедо.

Ирсах дог ца дуьллу,
Сайн лаам къовлу.
Седа-м айкх ца буьйлу,
Цо къайле хьулйо.

Азман Джабраилова