Вiтання з Марселю

Алина Мозжерина
Він до неї летів літаком,
всеж, долаючи хмари вагань.
Та зустрів на порозі фантом - результат безкінечних чекань.

Краще б палива вчора забракло,
Не дійшло б до пустої оселі.
Пізно гіпсове серце розм'якло.
"Не журися! Вітання з Марселю..."