Калина и вереск

Александр Полонский 2
Калина чепуриться, як панянка,
I радісно їй бути чепурною!
А верес притулився до коханки,
Калину обгортає сивиною.

Чарує нас відверта ця забава,
Розбещена красуні дивина…
Й нехай уже натішиться на славу
Зажурена i грішна сивина!