Жумун тар

Гасанова Гюзеля
Жумун тарци ахъайна цуьк,
Акъвазна вич гуьзелдиз гьикl...
Налугьуда къе мехъер я -
Свас хьиз Жумун тар иер я.

Квез багълари бегьерар гуй,
Хийир, девлет варцихъ атуй,
Дад алайбур хьурай жумар,
Нез зулухъай къведа дустар