Укра ну ти ПОВ Ю назвав

Клавдия Дмитрив
Україну ти ПОВІЄЮ  назвав,
І після цього смієш йти у президенти?
Ти слова доброго про НЕНЬКУ не сказав,
Немов за бруд ти маєш дивіденди.

Ти слова  доброго про НЕНЬКУ не сказав,
І прагнеш НЕНЬКОЮ тепер ти керувати?
Ти навіть ТОМОС  термосом назвав,
І над святинею ти сміїш кепкувати.

На сцені ти прекрасний шоумен,
І серед коміків немає тобі  рівних.
Як грать на піаніно ти робив акцент,
Неначе пальців на руках немає вільних.

І як висміювать ти рідну землю зміг?
Адже на цій землі ти проживаєш.
А шлях від серця  до Вкраїни не проліг,
Якщо ПОВІЄЮ ти НЕНЬКУ називаєш.

Як є неприязнь до вкраїнської землі,
Й вона для тебе  лиш  для насміхання,
Чому ж до влади рвешся взагалі?
Для чого тобі в владу запрягання?

Зізнайся, же , про задуми свої,
Щоб зрозуміти ,що від тя чекати.
Про насміхання над Вкраїною твої
Прийдеться і нащадкам розказати.

29.03.2019 р.