Весну не спинити

Клавдия Дмитрив
Весну не спинити ,якщо вже прийшла,
Хоч холодом ще повіває.
Вона, легкокрила, усюди зайшла.
І пташка уже нам співає.

Весну не спинити, якщо вже прийшла.
Ніщо вже її не прогонить.
День довший і радість вона принесла,
Та вітер дерева все клонить.

Весну не спинити, якщо вже прийшла,
Буяє вона первоцвітом.
І брунька уже розпуститись змогла,
Та й бджоли почнуть вже  гудіти.

Весну не спинити, якщо вже прийшла,
Збудила вона всю природу.
І в кожен куточок вона вже ввійшла,
Верба подивилася в воду.

Весну не спинити, якщо вже прийшла,
Законно вона хазяйнує.
І те, що потрібно, вона віднайшла
Все пензлем зеленим фарбує.

04.05.2019 р.