***

Антон Дрынь
Хлопця немає вдома,
Він шукає квіти,
Шукав, та впав,
Сильна втома,
Звело рученьки білі,
І стали вони чорніти від судом,
(Звичайний синдром)
Лежить хлопчисько та й міркує,
"Чи космос ?Чи крила ?"

На звалищі металу квіти він шукав,
Шукав, шукав, знайшов лиш опромінення,
Звісно впав