Не така

Татьяна Олексийчук
Відчуй мене, і зрозумієш музику моєї душі.
Вона сумна.
Т. Олексійчук.
***************************
Я мабуть не така як усі,
А можливо така, я не знаю.
Я на краще уже не чекаю,
Я мабуть не така як усі.

У очах моїх бачили сум?
Так, вони неймовірно блакитні,
То чому ж мої дні, немов злидні,
Стигнуть сотнями тисячу дум?!

А слова, як мелодія гам,
Розливались в солодкії звуки,
Лише губи твої, лише руки,
Я нікому уже не віддам...